Direktlänk till inlägg 28 november 2011
Vi får se om någon automatisk censur stoppar detta rättvisande namn på nedanstående bageriprodukt.
Jag blev lika förvånad och överraskad själv, över att träffa på den i denna kolsvarta variant i min nyinköpta skorppåse. Men varför gå till Pressen med en sån bagatell? Jag gnagde lite i kanten på "negerskorpan" för att testa. Den smakade som om den legat vid sidan av det löpande bandet i bageriugnen något år, och kanske är det förklaringen. Om det är någon skorpbagare som känner sig träffad av ovanstående beskrivning och vill byta ut svartingen mot motsvarande helfräscha produkt, så inte mig emot.
Reklambladet för nästa vecka dunsade ner i mailboxen. Pappersreklam har vi tackat nej till, men några butikers extraerbjudanden kan vara intressanta, de prenumererar vi på elektroniskt. Alla vill de gärna framstå som prisbilliga, och det kan ibland l...
de s k nigerabreven, mail från obekanta avsändare som lovar dig en stor förmögenhet alldeles gratis bara du skickar pengar till olika avgifter, var det länge sedan jag fick på Internet. Men idag kom det ett pappersbrev från Spanien med posten, som be...